Voor aankoopkeuring en onderhoud van uw tweedehands auto

Vakgarage Heinneman uit Schildwolde (Groningen) is in juni 2015 verkozen tot Autobedrijf van het jaar 2015.
De oudste garageformule van ons land bestaat dit jaar 25 jaar. Vakgarage is niet alleen een goed adres voor het onderhoud van uw auto, zowel tweedehands als nieuw, maar kan ook over de aan te kopen occasion een oordeel vellen, zodat je geen kat in de zak koopt. Met het kopen van een tweedehands auto ben je er nog niet. Auto's slijten en hebben vroeg of laat onderhoud en reparaties nodig. Als je zelf geen verstand hebt van techniek is het prettig als je hiervoor een betrouwbaar adres hebt.

Franchisenemers

Vakgarage is een stichting met 250 aangesloten, zelfstandig opererende garagebedrijven. Marketing Manager Vishal Durgaram: “We zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, in tegenstelling tot sommige fastfitters die eigendom zijn van een bandenfabrikant of van een investeringsmaatschappij met aandeelhouders die winst willen zien. Wij onderscheiden ons van fastfitters, omdat zij zich concentreren op snel onderhoud zoals banden, remmen, uitlaten en accu's. Een Vakgarage is echter een op zichzelf staand garagebedrijf dat in het complete onderhoud van een auto kan voorzien. De aangesloten garages verplichten zich bijvoorbeeld om hun vakmensen voortdurend bij te scholen om van de nieuwste technologische ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Daarnaast maken de technici gebruik van moderne diagnose-apparatuur en kwalitatief hoogstaand gereedschap.”

One stop shop

Handig is ook dat automobilisten voor alle zaken met betrekking tot hun mobiliteitsbehoefte op één adres terecht kunnen. “Daarom hebben wij het zogenaamde one stop shopping omarmd”, gaat Vishal verder. "Dat betekent dat klanten ook voor zaken als pechhulp, autoverzekering en autofinanciering bij een Vakgarage terecht kunnen.”

Aankoopkeuring

Iemand die een tweedehands auto van een particulier koopt, heeft geen zekerheden zoals garantie. Dan is een aankoopkeuring een goed idee. Een technicus van Vakgarage loopt dan de auto na op meer dan 120 punten, zoals de remmen, de carrosserie en draaiende delen. Ook wordt een controle van de kilometer- en onderhoudshistorie uitgevoerd. De aankoopkeuring is zo grondig, dat Vakgarage bij een auto die deze zonder op- of aanmerkingen doorstaat, zelfs een jaar gratis pechhulp kado geeft. Momenteel heeft de stichting een actie waarbij deze keuring is afgeprijsd van 199 naar 149 euro. wk 05 Vakgarage aankoopkeuring

Win een jaar gratis autorijden

Het 25-jarig jubileum viert Vakgarage door dit jaar vier keer een jaar gratis autorijden weg te geven, inclusief gebruik van een auto, brandstof, verzekering, onderhoud en reparatie. Vishal: "Details over de actie zijn nog niet bekend, maar we gaan het waarschijnlijk nog ergens dit eerste kwartaal vormgeven als een radioshow. Geïnteresseerden raad ik aan onze website in de gaten te houden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam