Vind voordelige occasions om de hoek met Kijk in je Wijk!

Heb je het handige Kijk in je Wijk wel eens gebruikt? Deze Marktplaats-tool, waarmee je op een plattegrondje de deals in jouw directe omgeving kunt bekijken, is nu ook op de Auto’s-pagina te vinden. Want juist bij het zoeken naar auto’s is dit hulpmiddel onweerstaanbaar. Zie je een mooie BMW 5-serie, Mini Cooper, Opel Astra of Renault Twingo staan in jouw straat? Ga dan gewoon je deur uit en loop - of sprint - er even naartoe! Desnoods na het boodschappen doen of tijdens het uitlaten van de hond. Je bent toch in de buurt en kijken kost niets…

Minder gedoe

Wilde je eigenlijk altijd al occasions checken van een particulier, maar was je steeds huiverig voor een lange reistijd en een onverhoopte ‘koude kermis’ om van thuis te komen? Vul dan gewoon even je postcode in en zoek in Kijk in je Wijk wat er allemaal in je stad, wijk, of zelfs straat te koop staat.

In één oogopslag

Tuurlijk, je kunt ook boven elke resultatenpagina gewoon zelf op afstand filteren, maar nu krijg je het allemaal veel overzichtelijker in beeld. Je ziet in één oogopslag het aantal aangeboden modellen per straat of wijk. En na klikken op een plek op de kaart worden de exacte auto’s met foto’s en prijzen afgebeeld in de rechterkolom (zie afbeelding hierboven).

Verleidelijker dan ooit

Het is nu verleidelijker dan ooit geworden om naar tweedehands auto’s te kijken, zelfs als je nog lang niet van plan bent je eigen auto te verkopen of in te ruilen. Het is gewoon leuk om te zien wat voor activiteit er allemaal om je heen is en wat voor moois er allemaal te koop staat, vaak op niet meer dan een steenworp afstand. Bij het rondneuzen via Kijk in je Wijk ben je al gauw geneigd om even langs te gaan, een bakkie te doen, en de aangeboden waar - in dit geval mooie of scherp geprijsde bolides - te bewonderen. En ook al ken je de mensen meestal niet beter dan elders in het land, op de een of andere manier voelt het al meteen vertrouwder als ze bij je om de hoek wonen.

Veiliger (gevoel)

Natuurlijk is het ook handig om te zien wat voor dealers en autobedrijven er bij jou in de buurt zitten, maar vooral voor occasionkopers die overwegen naar een particulier te gaan, is Kijk in je Wijk een groot voordeel. Heel veel mensen kiezen voor tweedehands auto’s maar kopen van een particulier is soms toch nog een brug te ver. Kijk in je Wijk kan meer vertrouwen scheppen doordat het letterlijk dichterbij is en je altijd snel ter plekke bent, ook als je na aankoop met vragen of problemen zit.

Geen auto onbereikbaar

Grote kans dus dat met Kijk in je Wijk meer particuliere kopers en verkopers van auto’s elkaar weten te vinden en er - door hen - veel meer gehandeld gaat worden op Marktplaats. Door het kleiner maken van de wereld (van de koper) wordt deze eigenlijk juist groter. Want of je volgende trouwe vierwieler nu bij een dealer staat of een particulier: geen auto is meer onbereikbaar.

Kijk in je Wijk

Je kunt de Kijk in je Wijk-tool op twee verschillende manieren bereiken. Op de homepage van Marktplaats kun je links onderin klikken op de titel of het kaartje eronder; en op de Auto’s hoofdpagina is hij rechtsonder op de pagina te vinden. Veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam