Genieten van auto’s en meer op de Autosalon Rotterdam

Ook Jaguar is van de partij met de F-Type.
Autoliefhebbers en autokopers kunnen het laatste weekend van november terecht in Ahoy Rotterdam. Daar vindt van de 27e tot en met de 30e voor de tweede keer de Autosalon Rotterdam plaats. De Autosalon Rotterdam is een autobeurs en een lifestyle-evenement ineen. Manager automotive Chris Akse: “Bezoekers kunnen bij ons niet alleen auto's met elkaar vergelijken, maar ook kopen, net als op de Autosalon van Brussel. Het einde van het jaar is daarvoor een goede periode. Mensen die op zoek zijn naar korting maken in november en december op 2014-modellen meer kans, terwijl kopers die het nieuwste van het nieuwste willen, op de beursvloer al de auto's van modeljaar 2015 kunnen bestellen.”

Klassieke auto's

Op de Autosalon Rotterdam staan niet alleen nieuwe auto's te blinken. Akse: “We stellen enkele bijzondere klassieke auto's uit Oldtimermuseum De Rijke tentoon. Bijzondere Amerikaanse sleeën uit de jaren vijftig en zestig en hier en daar zullen vast nog wel andere bijzondere oldtimers opduiken.”
Op de Autosalon Rotterdam zijn ook klassiekers te zien. Kenners zien in deze foto van vorig jaar de voor- en achterkant van twee klassieke Porsches 911.

Op de Autosalon Rotterdam zijn ook klassiekers te zien. Kenners zien in deze foto van vorig jaar de voor- en achterkant van twee klassieke Porsches 911.

Ferrari en Lamborghini

“Verder hebben we net als vorig jaar een lifestyle paviljoen met exclusieve automerken”, gaat Akse verder. “Daaronder zijn Ferrari, Lamborghini en Aston Martin. Deze auto's gaan vergezeld van presentaties van andere luxe producten zoals sieraden, champagne, home entertainment en zelfs enkele boten.”

Nieuwe Porsche 911 GTS

Vele autofabrikanten zijn in Rotterdam vertegenwoordigd. Enkele nieuwe modellen die de revue passeren zijn de Volkswagen Passat, de Skoda Fabia en de opvolger van de Suzuki Alto, de Celerio. Ook de nieuwe Porsche 911 GTS is van de partij. Merken zoals Audi en Ford hebben een hele reeks nieuwe modellen om te laten zien: Audi de A6, de A3 e-tron en de TT. Ford neemt de Mondeo, de Focus en de C-Max plug-in hybrid mee. Andere merken in Rotterdam zijn BMW, Honda, Jaguar, Mitsubishi, Toyota, Peugeot, Citroën, Lexus, Fiat en Alfa Romeo. Renault, Nissan en Dacia behoren tot de merken die helaas niet in de maasstad aanwezig zijn.
Ook Jaguar is van de partij met de F-Type.

Ook Jaguar is van de partij met de F-Type.

In de voorverkoop zijn al 24.000 kaarten verkocht, dus de organisatie verwacht de 32.000 bezoekers van vorig jaar ruimschoots te overtreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam