Review: Aston Martin DB11 [VIDEO]

Een gloednieuwe twaalfcilinder, een gloednieuw chassis, een nieuw interieur, een ander navigatiesysteem, werkelijk alles ging op de schop bij Aston Martin. ---- Klik hier voor alle tweedehands Aston Martins. ---- Het was ook hard nodig, want de huidige modellen van de Britse autofabrikant gaan al erg lang mee. Van het uiterlijk was zo’n beetje iedere autoliefhebber nog fan, maar onderhuids was de update dringend nodig.

Nieuwe V12

Kloppend hart van de DB11 is de nieuwe V12 met twee turbo’s. Een motorblok om verliefd op te worden, met niet alleen belachelijk veel vermogen, maar ook een soundtrack alsof er een engeltje in je oor plast. In totaal heeft de DB11 608 pk en 700 Nm en dat zorgt voor aansprekende prestaties: van nul naar honderd duurt slechts 3,9 seconden, de topsnelheid is 320 km/u.

Aston Martin AeroBlade

De fraaie lijnen worden niet ontsierd door spoilers en dat heeft een reden: de Aston Martin AeroBlade. In plaats van een enorme vleugel gebruiken de Britten lucht om de DB11 vaster op het asfalt te laten kleven. Bij de achterste zijruiten wordt lucht naar binnen gehapt en die komt er bij het kofferdeksel weer uit, wat een spoiler op de kofferklep overbodig maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam