Review: Jeep Grand Cherokee SRT [VIDEO]


Een brute SUV met een 6,4 liter V8, zonder turbo's. Die kom je niet vaak meer tegen. Wat een enorm apparaat is dit! Als je voor een Jeep Grand Cherokee SRT kiest dan kies je ervoor om op te vallen, om gezien te worden. Een statement maak je er mee, of je nu wil of niet.

Heftige prijs

De 6.4 liter Hemi V8 heeft 624 Nm koppel en 468 pk. Als resultaat daarvan heb je een uitstoot van 315 gram CO2 per kilometer. Daardoor is de prijs wel wat heftig, je moet namelijk 80.000 Euro aan BPM betalen. De prijs komt in totaal op 170.000 euro. Ter vergelijking: in de VS kost deze bruut minder dan 70.000 dollar!

Alles op zijn plek

De Grand Cherokee is ook niet zo verfijnd in zijn weggedrag als zijn Europese concurrentie. Niet dat de SRT slecht stuurt voor een auto van z'n formaat: alles behalve. Maar we weten dat het beter kan. De auto is verder keurig afgewerkt en alles zit op de plek waar je het verwacht, al is het niet van de állerhoogste kwaliteit. Toch konden we niets vinden waar je je echt aan kan storen. Bekijk de video hieronder voor de hele review: --- Een gewone Jeep Grand Cherokee ook goed? Je vindt het complete aanbod hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam