InterClassics Maastricht 2018: de mooiste oldtimers bij elkaar

Wie de mooiste klassiekers uit de digitale showroom van Marktplaats eens in het echt wil bewonderen, zet InterClassics Maastricht 2018 in zijn nieuwe agenda. ------- Bekijk alle klassiekers en oldtimers op Marktplaats. ------- Daar staan van 11 tot en met 14 januari 2018 de mooiste klassiekers en oldtimers uit Nederland, België, Duitsland en zelfs Engeland en Frankrijk bij elkaar. Veel van deze tweedehands auto's vind je ook op Marktplaats, maar ze een keer in het echt van dichtbij bekijken is een bijzondere ervaring. Zo kun je er bijvoorbeeld achter komen dat de Lancia Flaminia Coupé waar je al een jaar over fantaseert bij lange na niet past voor iemand van 1,92 meter. Of zie je een opgepoetste Porsche 911 'RUF' staan die je enkele maanden daarvoor op het boerenerf in Wallonië nog hebt laten staan vanwege een schimmig schadeverleden. Het in het echt kijken en vergelijken is, kortom, een mooie en soms noodzakelijke aanvulling op een zoektocht naar de oldtimer van je dromen op Marktplaats.

Exclusieve oldtimers van Marktplaats

Bijgaande Maserati 3500 GT (zie ook openingsfoto), Ferrari 400, Porsche 930 en Lancia Delta Integrale Evoluzione zijn enkele voorbeelden van exclusieve young- en oldtimers die we de afgelopen jaren in Maastricht hebben gezien en die nu te koop staan op Marktplaats.

Achttien topstukken

De klassiekerbeurs in het MECC in Maastricht viert in 2018 zijn 25-jarig jubileum. In die tijd is InterClassics uitgegroeid tot een van de toonaangevende oldtimerbeurzen in Europa. De organisatie hangt aan een editie vaak een thema waarin een merk, een periode of een soort auto centraal staat. Deze jubileum-editie heeft InterClassics ervoor gekozen hoogtepunten van de thema's van de afgelopen jaren nogmaals de revue te laten passeren. Dit resulteert in een collectie van achttien topstukken, waaronder een Jaguar D-Type XKD 606 uit 1956 (winnaar van Le Mans in 1957) en de originele James Bond-auto uit Goldfinger, een Aston Martin DB5 uit 1964. Een andere bijzondere auto is de Porsche 550 Spyder 1500 RS, een auto met een speciale race-historie. Hoewel de organisatie nog niet alles prijsgeeft, zullen verder ongetwijfeld beroemde merken als Ferrari, Maserati en Mercedes in deze deeltentoonstelling voorbij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam