Waarom betaal ik voor mijn autoadvertentie op Marktplaats?

Zoals er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden, zijn er ook meerdere manieren om je auto te verkopen. Zo kun je hem inruilen bij een autodealer of hem langs de weg zetten met een verkoopbord achter de ruit (mocht je dat overwegen, controleer dan wel of het is toegestaan in jouw gemeente). Natuurlijk kun je je auto ook te koop aanbieden via internet, via een gratis autowebsite of door een advertentie te plaatsen op Marktplaats. Wat maakt het de moeite waard om 12,50 euro te betalen om je auto een week op Marktplaats te zetten? Als je je auto via Marktplaats verkoopt, betaal je een relatief klein bedrag om de kans op een succesvolle verkoop te vergroten en je verkoop vlot, gemakkelijk en naar tevredenheid te laten verlopen. Hieronder staat kort uitgelegd wat je terugkrijgt voor je besteding:

1. Elke maand meer dan één miljoen potentiële kopers op Marktplaats Auto’s.

Dat zijn veel meer bezoekers dan op welke andere site dan ook! En hoe meer kijkers, hoe meer kans op een snelle verkoop, namelijk twee keer zo snel. Iedereen weet Marktplaats zonder omwegen te vinden. En zoals er in een drukke winkelstraat veel mensen rondlopen, zijn er op Marktplaats ook meer dan genoeg koopgerichte gebruikers die op zoek zijn naar jouw auto.

2. Meestal een redelijk bod binnen 24 uur.

De kans op een snelle, succesvolle verkoop is daarmee groter dan op andere autowebsites. En een snelle verkoop betekent (extra) geld op zak dat je anders had uitgegeven aan parkeervergunningen, belastingen, verzekeringen. Deze kosten maak je wel als je verkoop minder snel en voorspoedig verloopt.

3. Marktplaats doet er alles aan om jou succesvol te maken.

Op de website worden verkooptips gegeven en om ervoor te zorgen dat advertenties sneller worden gevonden en meer aandacht van koopgericht publiek krijgen, wordt de website continu verbeterd. Ook wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de mobiele applicaties. Met je mobiel plaats je je advertenties in een handomdraai! Dus voor een relatief klein bedrag, krijg je de meeste kijkers en heb je de meeste kans op succes. Dat maakt het volgens ons de moeite waard om je auto tegen betaling op Marktplaats te plaatsen.
Klik hier voor hulp bij het verkopen van je auto of het plaatsen van je advertentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam