Alleen de beste gebruikte Audi’s

 
Als een occasion van de merkdealer voldoet aan de door gestelde criteria krijgt ook een model als Audi A4 Avant het keurmerk Audi Select :plus.

Als een occasion van de merkdealer voldoet aan de door gestelde criteria krijgt ook een model als Audi A4 Avant het keurmerk Audi Select :plus.

Het luxemerk van het Volkswagen-concern heeft zijn label voor gebruikte Audi's in lijn gebracht met het internationale programma. Tweedehands Audi's worden bij de dealer niet langer aangeboden onder de naam Audi A-Selectie, maar heten nu Audi Selectie :plus. De occasionlabels van de verschillende merken dienen om kopers van jonge gebruikte auto's vertrouwen in te boezemen. Net als bijvoorbeeld Mercedes SterOccasions en Leeuwekeur occasions (voor een tweedehands Peugeot) worden de auto's eerst op talrijke punten  gecontroleerd (bij Audi maar liefst 130, je vraagt je af hoeveel punten er dan nog overblijven) en waar nodig gerepareerd.

Veel garanties

Zijn de tweedehands Audi's in orde bevonden, dan biedt de merkdealer ze aan met een aantal zekerheden. In het geval van Audi Select :plus betekent dit vooral een hele hoop garanties. Zo krijgen deze Audi occasions twaalf maanden garantie, mobiliteitsgarantie (in het geval van pech onderweg een vervangende auto) en omruilgarantie. Dit laatste houdt in dat de klant de gebruikte Audi binnen veertien dagen of maximaal 1.000 kilometer mag inruilen tegen een vergelijkbaar exemplaar als de auto niet bevalt. Tegen bijbetaling kiezen voor een klasse hoger mag gelukkig ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam