“Hij is vreemd gegaan”

Handig: de adverteerder wijst de deukjes meteen maar even aan…
Als auto’s toch eens konden praten… Een adverteerder op Marktplaats nam dit vrij letterlijk. Hij zette zijn Hyundai te koop met een verrassende tekst. Twee dagen later is de advertentie al bijna 400.000 keer bekeken. Die is vast zo weg…

Jolig en opvallend

We zien ze vaker voorbijkomen op Marktplaats: advertenties met een jolige, opvallende tekst. Eerder hadden we deze C-Klasse die heel snel verkocht werd voor een zeer goede prijs. Nu is er dus iemand los gegaan op de advertentie van zijn Hyundai Accent. Hij schreef de tekst alsof het een contactadvertentie is voor een nieuw baasje van de auto.

Gedeukt perspectief

Het stukje in deze advertentie is, hoe origineel, ook nog eens opgesteld vanuit het perspectief van het enigszins gedeukte hatchbackje:

“Hallo potentiele partner,

Ik ben vijftien jaar oud en de laatste tien jaar van mijn leven heb ik met mijn eigenaar Ronald doorgebracht. We hebben samen tien fantastische jaren gehad waarin we veel naar festivals geweest zijn in binnen- en buitenland. Waarom ik dan van hem af wil? Heel simpel: hij is vreemd gegaan,met een Peugeot 107 nota bene, zo'n klein Frans wijf en dat pik ik niet. Toegegeven, ik ben al een beetje op leeftijd, niet meer al te fotogeniek, heb letterlijk wat deukjes opgelopen in het leven en ben wel eens gemarteld met zo'n AH-schuursponsje, maar zeg nou zelf: uiteindelijk gaat het toch om het innerlijk en dat zit wel snor. Op jaarbasis heb ik slechts 16.000 km gereden en Ronald mag dan geen oud vrouwtje zijn, maar hij rijdt als een wijf negentig in zn vijf. Het resulaat is wel dat hij hem er slechts eens in de 600 km in hoeft te steken en ja, dit gaat over tanken. Ik slurp dus ongeveer een liter benzine op 15 km asfalt vreten, niet slecht voor een oud besje he. Begin 2015 ben ik wat afgevallen en daarom heb ik een nieuwe distributieriem gekregen. Bij de laatste keuring ben ik er door de RDW uitgevist en van top tot teen door de mangel gegaan en goed gekeurd. Omdat Ronald zich toch een beetje schuldig voelde over die Franse hoer (sorry voor 't taalgebruik) heeft hij me begin oktober een nieuwe koppelingsplaat en koppelingscylinder gegeven zodat ik meer kans maak op een nieuwe liefde.

Wat ik zoek? Iemand die het fijn vindt om met mij in een deuk te liggen, iemand bij wie de tank altijd halfvol is en nooit half leeg,

Wel serieuze reacties graag en ik reageer alleen op mensen met foto's...oh nee wacht, mensen met geld bedoel ik!

Wilt u meer info, schroom dan niet te mailen!”

Tien voetbalstadions

Zo kan het dus ook. Resultaat heeft het in elk geval wel. Bijna tien voetbalstadions vol aan bezoekers bekeken de advertentie al. En we tellen door… Daar zal toch wel iemand tussen zitten die een geinige verkooptekst in combinatie met een betaalbare Koreaan wel kan waarderen? We zullen het zien!
Er is al bijna 1.900 euro geboden. “Mensen met geld.”

Er is al bijna 1.900 euro geboden. “Mensen met geld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam