Auto verkopen? Marktplaats helpt

Tip voor alle autoverkopers: check deze video. Marktplaats geeft namelijk waardevolle tips en adviezen waarmee je zó van je auto af bent. Nuttige kost dus. En niet alleen voor dealers, maar zeker ook voor particuliere verkopers. Je moet het ze wel nageven, die autodealers. Als geen ander weten ze te charmeren, showen en verleiden om hun auto’s te verkopen. We horen het je denken: hoe doen ze dat toch? Wel, de geheimen van de dealer zijn nu officieel ontrafeld. Bekijk hoe Marktplaats Auto’s een team van experts samenstelde dat je allerlei handige tips geeft. Met deze inzichten heb je de auto verkocht voor je het door hebt!

Vertel wat over jezelf

Wil je een effectieve advertentietekst? Geef wat informatie over jezelf waarmee je positief en betrouwbaar over komt. Morgen een eerste geïnteresseerde aan de deur? Haal de auto vandaag nog even door de wasstraat, zodat-ie er piekfijn uitziet… Dit zijn zo maar een paar voorbeelden uit de grote selectie tips die de kans op verkoop vergroten. Het Marktplaats Auto’s expert-team bestond uit een fotograaf, een tekstschrijver, een overtuigingsdeskundige en een autodealer.

Hoe succesvol?

In de actie ‘Het Geheim van de Dealer’ hielp het expert-team van Marktplaats Auto’s een groep mensen op weg die nodig van hun auto af moesten. Zij kregen persoonlijke tips om hun advertentie te verbeteren. En dat is nog niet alles: Nederlanders hielpen elkaar ook massaal. In onderstaande video zie je het succes van deze campagne op social media en de gevolgen daarvan. Tipje van de sluier: de auto’s die eerder onverkoopbaar leken, hebben inmiddels een nieuwe eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam