Auto’s voor aandachtstrekkers

Smart Crossblade

Smart Crossblade

Zin in een hoop bewonderende blikken? Ga dan voor een auto die lekker opvalt in de massa. Hier zeven modellen waarmee dat sowieso gaat lukken.

1. Smart met gebreken

Een Smart is op zichzelf allang niet meer speciaal, maar in een Smart Crossblade ben je de talk of the town. Wat dit promotiemodelletje van het kleine merk zo bijzonder maakt? Voornamelijk het gebrek aan deuren en een dak…

2. Vier kleuren tegelijk

Volkswagen Polo Harlekin-editie

Volkswagen Polo Harlekin-editie

Opvallen in een Volkswagen Polo? Ook dat kan. Neem dan geen grijze leaser, maar de Harlekin-editie. Met deze auto laat je zien dat je heel veel verstand hebt van, eeh, kleuren. Maar: opvallen zul je!

3. Moderne hotrod

 
Plymouth Prowler

Plymouth Prowler

Hier bezorg je negen op de tien voorbijgangers een stijve nek mee: de Plymouth Prowler. Een stoere Amerikaanse cabrio met een hotrod-achtig koetswerk. Het is goed zoeken, maar van deze attention-magnet zijn er vaak wel een paar te vinden.

4. Elektrospeeltje

Renault Twizy

Renault Twizy

Liever iets moderners om de aandacht mee te trekken? Check dan de Renault Twizy. Een guitig eenpersoons ding voor in de stad. Die valt echt op. Behalve bij de benzinepomp, want daar is ‘ie nooit. De Twizy rijdt namelijk op elektriciteit.

5. Koddige beachcruiser

Mega Tjaffer

Mega Tjaffer

Dit is er een waarmee je al opvalt als je zijn naam noemt: de Mega Tjaffer. Maar ook al had ‘ ie hele gewone naam had gehad: deze strandauto eist sowieso de aandacht op met zijn aandoenlijke, hoekige ontwerp.

6. Klein bakkie

Suzuki Cappuccino

Suzuki Cappuccino

Een capuccino is flinke bak koffie met opgeschuimde melk. Een Suzuki Cappuccino is meer vergelijkbaar met espresso. Dit superkleine cabriootje zul je niet snel over het dak hoofd zien. De zeldzame Japanner levert je bovendien standaard liefkozende blikken op.

7. Renault Spider

Renault Spider

Renault Spider

“Pardon, u mist uw voorruit!”, zullen behulpzame voorbijgangers veelvuldig roepen. Die heeft de Renault Spider niet. Dit, samen met zijn unieke platte jaren ’90-ontwerp, maken ook deze Renault tot een auto waarover mensen niet snel uitgepraat raken… Voor al deze auto’s geldt: het zou handig zijn als je er een onopvallend donkergrijze mobiel naast hebt. Voor de dagen dat je even wat anoniemer door het leven wilt… Ontbreekt er eigenlijk nog een aandachtstrekker aan deze lijst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam