10 kilometervreters

Op zoek naar een auto waarmee je comfortabel lange afstanden kunt afleggen? Dit zijn tien populaire kilometervreters op Marktplaats.

1. BMW 3-serie wagon

3-serie wagon De BMW 3-serie is verfijnd, rijdt sportief en biedt flink wat comfort. Met de extra beschikbare ruimte van de stationwagon-uitvoering blijft er nauwelijks nog iets te wensen over.

2. Citroën C5

C5 De Citroên C5 is een heerlijk comfortabele auto die relatief zuinig is. Perfect dus voor lange afstanden of voor de zakelijke rijder. Technisch zijn er wel wat euvels bekend dus let bij een occasion op een sluitende onderhoudshistorie waarin hopelijk de grootste reparaties al zijn afgevinkt.

3. Honda CR-V

Honda CR-V Deze crossover van Honda rijdt net zo fijn en gemakkelijk als een normale (lagere) gezinsauto, biedt heel veel ruimte, en is betrouwbaar.

4. Hyundai i40

Hyundaii40 De meest uitgebalanceerde en verstandige keuze in deze (midden)klasse is misschien de Volkswagen Passat, maar de Hyundai i40 is een prachtig alternatief. Het onderstel is heerlijk zacht, dus comfortabel, afgesteld en de auto rijdt behoorlijk zuinig.

5. Mazda 3

Mazda3 De Mazda 3 is een uitstekende auto om lange stukken mee te rijden, helemaal in de uitvoering van 2014. Hij heeft een mooie afwerking, laat zich gewillig besturen, en hij is zuinig en betrouwbaar.

6. Mercedes C-Klasse

C-klasse De C-Klasse is een heerlijke auto voor lange afstanden, met fijne rij-eigenschappen, lekkere stoelen, een prettig geluidsniveau en hoogwaardige afwerking.

7. Mitsubishi Outlander PHEV

Outlander PHEV De hybride-variant van de Outlander glijdt heerlijk rustig en stabiel over de weg, is zuinig, heeft een prettige hoge zitpositie en veel ruimte voor passagiers en bagage.

8. Skoda Superb

Superb De Skoda Superb is een mooi alternatief voor de Volkswagen Passat, waarmee hij het onderstel deelt. Hij is misschien iets minder uitbundig wat betreft afwerking, maar hij heeft wel heel veel ruimte voor bagage en inzittenden, en een heerlijk zachte vering.

9. Volkswagen Passat

Passat1 De Passat is al jaren één van de best verkopende modellen van Volkswagen en de jongste editie van deze middenklasser, uit 2015, is extra goed afgewerkt, zowel aan de binnen- als buitenkant. Hij biedt veel beenruimte, heeft erg fijne stoelen en scoort heel goed op het gebied van veiligheid.

10. Volvo S60

S60 De Volvo S60 is ideaal voor lange reizen, met zijn heerlijk zachte voorstoelen en vele andere op comfort ingestelde eigenschappen. De vele veiligheidsopties, zoals adaptieve cruise control en een rijbaanassistent, zorgen ervoor dat je met een gerust hart op pad gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam