Supercars en klassiekers komen 18 en 19 maart samen in Amsterdam

De tweede editie van Capital Cars & Classics vind 18 en 19 maart plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. De organisatie gaat door op het ingeslagen pad, dus verwacht het allerbeste op het gebied van klassieke auto's en supercars. --------- Klik hier voor het volledige aanbod klassiekers op Marktplaats. --------- Vorig jaar vond dit kleinschalige, maar voor liefhebbers zeer interessante evenement voor het eerst plaats. Zij kunnen zich vergapen aan in tiptop staat verkerende auto's van decennia oud en peperdure moderne supercars van bijvoorbeeld Ferrari, Lamborghini, Porsche en McLaren. Of wat denk je van investeren in je hobby? Door de aanhoudende hausse op de klassiekermarkt (in januari heeft er overigens een kleine prijscorrectie plaatsgevonden) realiseren steeds meer mensen zich dat ze met hun liefhebberij misschien ook wel geld kunnen verdienen of er dan toch in ieder geval de hobby mee kunnen bekostigen.

Maserati Quattroporte

Verwacht bij Capital Cars & Classics een groep zorgvuldig geselecteerde groep handelaren uit binnen- en buitenland die een – alweer – geselecteerd aantal auto's meenemen. Die zijn dus bedoeld om geld mee te verdienen en dat lijkt vorig jaar al goed gelukt. Toen vonden onder meer een Bentley 4.5 Blower (vraagprijs 1.4 miljoen euro), Lancia Delta HF Integrale, Alfa Romeo SZ, Porsche 964 3.6 Turbo, Maserati Quattroporte en diverse Ferrari’s een nieuwe eigenaar. Klappers van de aanstaande show die de organisatie nu al bevestigd heeft, zijn een unieke (als in: één exemplaar gebouwd) Maserati 4CM2000, een Iso A3/L, andermaal een Bentley Blower en een BMW 328 Sport Roadster. De waarde van dit zeer exclusieve rijtje? 600.000 tot ettelijke miljoenen euro's euro's. Per stuk.

Ook Fiat, Volvo en Volkswagen

Gelukkig zegt de organisatie evenals vorig jaar ook aan bezoekers met een meer doorsnee portemonnee te denken. Inderdaad vonden we destijds ook genoeg klassiekers en youngtimers van bijvoorbeeld Mercedes, Alfa, BMW, Volvo, Fiat en Volkswagen die tot enkele tienduizenden euro's moesten opbrengen.

Rally door Noord-Holland

Leuk is dat de editie van dit jaar vrijdag 17 maart al aftrapt met de CC&C Amsterdam Rally. Betekent dit dat delen van de hoofdstad vrijdag worden afgezet om piepende banden in goede banen te leiden? Nee hoor, het is meer een gezelligheidsrit waarbij eigenaren van automobiel erfgoed elkaar onder het genot van een hapje en een drankje treffen. Daarbij rijden ze een route die in dit geval door het Noord-Hollandse landschap loopt om aan het einde van de middag te eindigen bij de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Voor de liefhebbers staat daar à raison van 250 euro per persoon een viergangendiner te wachten bereid door sterrenkok Ron Blaauw. Toegangskaartjes voor de zaterdag en de zondag zijn met 19,75 euro een stuk beter te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam